Fall is here Join Shoqata Besi for our 1st Annual Kid’s Fall Extravaganza!

Kjo është një ngjarje falas për të gjithë fëmijët dhe prindërit e tyre.

Shijoni dekorimin e kungullit, punime, aktivitete, lojëra, muzikë, ushqim dhe më shumë!

Është sezoni për të bërë kujtime të dashura familjare, dhe ne i kemi të gjitha këtu. Shihemi atje!

️ Data: 29 tetor 2023

⏰Ora: 1-5 pasdite

Vendndodhja: Trattoria Ora 18-01 Astoria Blvd

Ju lutemi RSVP në linkun e mëposhtëm & në biografinë dhe historinë tonë! Hapësira është e kufizuar!

http://eventcreate.com/e/shoqatabesifallintoautumn

Add a Comment

Your email address will not be published.